Book vikar

Vi hjælper dig med at finde professionelt og fagstolt mandskab til kortere eller længerevarende perioder inden for bygge- & anlægsbranchen samt vind- & energiindustrien – både i Danmark og udlandet.

Udfyld formularen nedenfor og uddyb kort dit behov i kommentarfeltet, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 20 11 88 eller e-mail info@vikardanmark.dk


Vikarassistance

Vi tilbyder landsdækkende vikarassistance til virksomheder, der har brug for ekstra bemanding i kortere eller længerevarende perioder. Ligger dine projekter uden for Danmarks grænser, så har vi også en løsning til dig.

Alle vores vikarer er engagerede, fagstolte og særligt udvalgt til, at matche vores værdigrundlag.

Vi søger, at skabe langvarige relationer til vores vikarer. Det samme gælder virksomheder. Vi sætter en stor ære i den nære professionelle relation, der bygger på tillid og samarbejde.

Sammen skaber vi værdi.


Rekruttering

Vi kan varetage rekrutteringen af jeres nye faste medarbejder og spare din virksomhed dyrebare ressourcer.

Vores kunde- og personalekonsulenter har mange års erfaring inden for rekruttering af fagligt dygtige håndværkere og teknikere.

Gennem vores professionelle rekrutteringsproces sikrer vi os altid, at vi håndplukker den helt rigtige kandidat ud fra din virksomheds ønsker, forventninger og værdier.


Try & Hire

VikarDanmark tilbyder try & hire – en vikaransættelse med henblik på fastansættelse.

Dette er en unik mulighed for, at lære din kommende medarbejder særligt godt at kende.

Samarbejdet mellem VikarDanmarks kandidat og jeres virksomhed indledes med 12 ugers prøvetid. Hvis medarbejderen derefter tilbydes en fast stilling, indledes denne med yderligere 12 ugers uforpligtende prøvetid – jvf. almindelige overenskomstregler.

En fleksibel løsning, der byder på store fordele for både virksomhed og medarbejder.


Landsdækkende service

VikarDanmark har hovedkontor i Glostrup, rækkevidde i hele Danmark samt udover landets grænser.

Så uanset geografisk placering og behov står vi klar til at hjælpe jer med mandskabsløsninger indenfor; vikarassistance, rekruttering samt try & hire.


Vidensdeling

Vores knowhow er jeres styrke.

VikarDanmark har qua vores brede erfaring med mangeartede opgaver og faggrupper en stor viden, som vi stolt deler ud af.

Vi faciliteterer i særdeleshed vidensdeling i forhold til nødvendige certificeringer, love og regler inden for løsning af specifikke opgaver, som fx ved nedrivning og miljøsanering.


Strategisk sparring

VikarDanmark tilbyder professionel og strategisk sparring omkring bl.a. team-sammensætning i jeres virksomhed.

Som strategisk samarbejdspartner tager vi udgangspunkt i jeres virksomhed og de projekter I skal udføre, og hjælper med at finde og skabe den optimale sammensætning af faggrupper.

Vi rekrutterer professionelt mandskab til opgaven, herunder både vikarer til kortere og længerevarende perioder samt fast bemanding.


Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe med forskellige bemandingsløsninger.

Har I brug for vikarassistance eller hjælp til rekruttering af jeres nye faste medarbejder, så udfyld gerne kontaktformularen nedenfor, og vi vil kontakte jer for nærmere.

Vi kan også kontaktes på telefon +45 70 20 11 88 eller på e-mail info@vikardanmark.dk


Søger du fleksibelt og fagstolt mandskab?

Få den rette vikar til din virksomhed

VikarDanmark tilbyder din virksomhed forskellige bemandingsløsninger inden for bygge- & anlæg samt vind- & energi industrien.

Vores arbejdsområder

Vikarassistance

Vi tilbyder landsdækkende vikarassistance til virksomheder, der har brug for ekstra bemanding i kortere eller længerevarende perioder.

Læs mere

Rekruttering

Vi kan varetage rekrutteringen af jeres nye faste medarbejder og spare din virksomhed dyrebare ressourcer.

Læs mere

Try & Hire

Vi tilbyder try & hire – en vikaransættelse med henblik på fastansættelse. En unik mulighed for, at lære din kommende medarbejder godt at kende.

Læs mere

Se mere om vores faggrupper

Bygge & Anlæg

Vind & Energi

 • Tømrere
 • Alu tømrere
 • Skal- og grovmurere
 • Flisemurere
 • VVS’ere
 • Blikkenslagere
 • Energispecialister
 • Ventilationsteknikkere
 • Ventilationsmontører
 • Isolatører
 • Svag-, lav- og stærkstrømsinstallatører
 • Offshore-elektrikkere
 • Bygningsmalere
 • Ufaglært mandskab indenfor div. faggrupper med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen.
 • Kloakrørlæggere
 • Maskinførere
 • Jord- og betonarbejdere
 • Struktører
 • Belægningsarbejdere
 • Asfaltører

Vi favner bredt og kan hjælpe med det meste indenfor bygge- og anlæg, så har I andre behov, kontakter I os endelig.

En vindmøllemontør arbejder med produktion af vinger til vindmøller eller med opgaver inden for opsætning og reparation af vindmøller. Funktionerne afhænger af montørens uddannelse.

En vigtig del af arbejdet er montage.

Arbejdet foregår både on- & offshore

En vindmølleteknikker arbejder med produktion af vinger til vindmøller eller med opgaver inden for produktion og reparation af vindmøller. Funktionerne afhænger af teknikkerens uddannelse.

En vigtig del af arbejdet foregår med måleudstyr til at finde fejl på møllernes systemer.

Arbejdet foregår både on- & offshore

Vi opkvalificerer løbende vores netværk af faglærte elektrikere, smede o. lign. til vindmøllemontører via GWO certificerede kurser.

Kursusforløbene sikrer mandskab, der er klædt på til opgaven både fagligt og mentalt.

Vores standard kursus indeholder et 5 dages screeningsforløb, hvor de faglige og personlige kompetencer afdækkes. Forløbet afsluttes med en samtale om fremtidige job- og uddannelsesmuligheder for kursisten.

GWO er en standard for grundlæggende sikkerhedsuddannelse i vindmølleindustrien (BST) – GWO kurserne er gældende i 2 år.

Arbejdet foregår både on- & offshore

Vi favner bredt og kan hjælpe med det meste inden Vind- og Energi, så har I andre behov, kontakter I os endelig.

“Vi har stor glæde af at have VikarDanmark med på sidelinjen. Det betyder bl.a., at vi kan byde på lidt større opgaver, end vi selv har bemanding til at løfte – vinder vi sagerne, så hjælper VikarDanmark os med at nå fuld normering og nå i mål.”

– Bent Overgaard, afdelingschef, tømrervirksomhed

Vil du vide mere?