Book vikar

Vi hjælper dig med at finde professionelt og fagstolt mandskab til kortere eller længerevarende perioder inden for bygge- & anlægsbranchen samt vind- & energiindustrien – både i Danmark og udlandet.

Udfyld formularen nedenfor og uddyb kort dit behov i kommentarfeltet, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 20 11 88 eller e-mail info@vikardanmark.dk


“Det skal være sådan, at når jeg står op om morgenen, skal jeg være glad for at gå på arbejde – og når jeg kommer hjem, skal jeg også være glad, for der har jeg familie. Det hjælper den gode stemning og kammeratskabet på arbejdspladserne med”

– Milos, vikar i 5 år

“Jeg startede i VikarDanmark for et lille år siden – nu er jeg rykket over i søstervirksomheden KlimoDanmark og laver kun ventilation. Her er jeg kommet i en fast stilling og har fået muligheden for at udvikle mig fagligt – det gør mig både glad og stolt.”

– Oliver, vikar i 1 år

“Jeg er glad for den tætte kontakt jeg har med VikarDanmark i min hverdag, det gør at man føler sig værdsat. Jeg kan mærke, at de er glade for den indsats jeg yder.

Det er spændende at komme rundt på forskellige pladser. Ofte kommer man jo andre håndværkere til undsætning, når man rykker ud som vikar, på den måde ender alle med at være glade for vores hjælp og bidrag i hverdagen.”

– Morten, vikar i 3 år

At arbejde som vikar for VikarDanmark er ikke bare en god mulighed, når jeg er i mellem jobs – men noget jeg bruger som fuldtidsbeskæftigelse. Det at være vikar giver mig masser af frihed, selvbestemmelse og forskellighed i mit arbejdsliv

– Sebastian, vikar hos VikarDanmark

Lyder det som noget for dig?