Book vikar

Vi hjælper dig med at finde professionelt og fagstolt mandskab til kortere eller længerevarende perioder inden for bygge- & anlægsbranchen samt vind- & energiindustrien – både i Danmark og udlandet.

Udfyld formularen nedenfor og uddyb kort dit behov i kommentarfeltet, så kontakter vi dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 20 11 88 eller e-mail info@vikardanmark.dk


Hvem er vi?

VikarDanmark er et professionelt vikarbureau, der skaber forbindelser mellem virksomheder og fagstolte håndværkere inden for bygge- & anlæg samt vind- & energiindustrien. Vi har speciale i vikarassistance og rekruttering.

Vi bygger langvarige relationer på tillid.

Hvorfor startede vi?

VikarDanmark blev i 2012 etableret af Jacob Nielsen. I kraft af hans løsningsorienterede tilgang og relationsbaserede fokus ønskede han at skabe en vikarvirksomhed, der kunne agere som en strategisk samarbejdspartner for virksomhederne.

Vores vision

VikarDanmarks vision er at styrke virksomhedernes effektivitet, fleksibilitet og evne til at omstille sig – til glæde for både kunder og samfundsøkonomien. Brugen af vikarer er en variabel omkostning, virksomhederne kan drage stor glæde af.

Vores værdier

VikarDanmark er en flad organisation med højt til loftet. Vi stræber målrettet efter at skabe holdånd og fællesskab, uanset om vi varetager vores opgaver på kontoret eller på byggepladserne rundt omkring i landet.

Kig indenfor hos VikarDanmark

“At arbejde som vikar for VikarDanmark er ikke blot en fordelagtig mulighed, når man er i mellem jobs – men også en fuldtidsbeskæftigelse for dem der ønsker en høj grad af frihed, selvbestemmelse og forskellighed i deres arbejdsliv.”

– Sebastian, vikar hos VikarDanmark

VikarDanmark i tal

Vikarforløb

Timer på pladserne

Opgaver løst

%

Engagerede medarbejdere

“Det skal være sådan, at når jeg står op om morgenen, skal jeg være glad for at gå på arbejde – og når jeg kommer hjem, skal jeg også være glad, for der har jeg familie. Det hjælper den gode stemning og kammeratskabet på arbejdspladserne med”

– Milos, vikar hos VikarDanmark

Os på kontoret

Det er os der byder dig velkommen, når du kontakter VikarDanmark.

Jacob Nielsen

Grundlægger og driftsansvarlig

Nick Østergaard

Kunde- og personalekonsulent

Anders Skovmand

Projektleder

Ann-Mari Pedersen

Administration

Torben Nielsen

Fagspecialist og beregner

Vil du vide mere?